Yoga-Leziuni

Covorul de sub braț de milioane de germani de pelerini pentru yoga. Relaxați-vă corpul de artă, viața entschleunigen de a face, de la pietrificat corp articulat. Cine amestecat dar yoga competiții sportive, care se confruntă cu dureri în loc de liniște interioară, mai ales unul:!

foto15Nu este o întrebare: yoga-este minunat. Asia de arta corpului, amelioreaza durerile de spate. Acesta este considerat a fi o armă împotriva stresului, poate îmbunătăți circulația sângelui și digestia. La tineret închisoare deținuții întinde picioarele pe umăr în picioare în înălțime, pentru a agresiune retrage. Și chiar jähzornige Naomi Campbell va fi exerciții de relaxare ton.

Despre o mulțime de aspecte pozitive, cu toate acestea, uităm că yoga este, de asemenea, își asumă riscuri. Deși poate schimba, în principiu, fiecare scaun de birou împotriva covoraș pentru yoga. Interesant perversiuni și luxațiile el nu ar trebui să încercați mai întâi, cu toate acestea. Numai dacă o persoană antrenează mușchii și un sentiment de echilibru, se poate risca-te pe cap, oprește-te și de mine. Cine respectă acest lucru miss sau ca un incepator cu 40 de alți studenți de la mat mat în poziția de pasiune, în pericol starea lui de sănătate.

Studiu de situație: Uneori, de asemenea, scenarii de groază

„Jenant, atunci când oamenii știu lor de limitele fizice, și un profesor de yoga nu te vede, de asemenea,”, spune Angelica Beßler, președintele asociației profesionale yoga-profesori în Germania (BDY). „Yoga în mass-MEDIA este adesea descris cu super subțire mobile de tineri, care în body sari în jurul valorii de. Cine are această imagine în minte, poate avea probleme.” La fel de critic să nu fie, în cazul în care presiunea înainte de yoga-o oră să fac un Popas. Vedere de pe un covoraș, un gând: Ugh, eu, de asemenea!

2009 respondenți cercetători pentru prima dată de instructori de yoga, yoga-terapeuți și asistenți medicali în mare studiu de risc pentru body art. Rezultatul, publicat în „International Journal of Yoga Therapy”, care stau la baza evaluării multe yoga-experți: o mare parte din 1336 specialiști din 35 de țări evaluate falsă ambiție decât cel mai mare pericol, urmat de rău conducerii unei tehnici incorecte. Ceafă, partea Inferioară a spatelui, umăr, încheietura mâinii, genunchi și, respectiv, sunt cel mai des încălcate.

Sunt posibile, de asemenea, scenarii de groază se găsesc într-medicale foi: mai Multe studii descriu soarta a aproximativ treizeci de tineri, care au avut de suferit după cursuri de yoga brusc accident vascular cerebral. În cadrul cercetării, Medicii au descoperit cele mai mici de deteriorare a arterei carotide. Pe drumul de la creier prin mici orificii artera trece la nivelul coloanei vertebrale. Când mișcări bruște a capului, se poate întâmpla ca în gât, a fost prins de o bucată. Risc, cu toate acestea, исчезающе mic. La fel de bine artera când Niesattacke poate sublinia, în Tavan sau chiar pe sex sălbatic sunt încălcate, atunci tenor în reviste.

Fals aroganță: dureri musculare sau chiar hernie de disc

Sănătoasă yoga student împinge în rahitic poziția, pentru a primi în cel mai rău caz, o mare durere. Uneori yoga-elevii sunt afectate, dar, de asemenea, sub deja existente de boală, chiar nu-l știu. Apoi excesive deformări și rotiri gratuite poate agrava, de ce nu ar fi lovit în caz contrar se manifestă. „Dacă cineva dintre coloanei vertebrale leziuni trece nu știe nimic și se întinde pe spate, fără el voinic mai devreme, poate fi ajutat de hernie de depozit”, – spune Beßler.

Cu toate acestea, el este deosebit de frecventă în gât și de spate: „cervicale și lombare sunt necesare în viața de zi cu zi foarte mult”, spune Klaus popoare, director al institutului de medicină sportivă în clinica universitară de la universitatea din Münster. „Coloana vertebrală lombară a coloanei vertebrale prezinta adesea aproximativ deja în timpul celui de al doilea deceniu de viață semne de uzura. Așa cum se poate atunci când necesarul de sarcini și se întâmplă că межпозвоночный disc trântit jos sau o parte a выдвинуться.”

O altă problemă a popoarelor în arhitectura modernă unele pozitii corpul de artă: „Zdrobește vede masa corporală prea mult timp pe un mic punct în comun, наталкивал sa nutrient lichid din țesutul spongios cartilajului si deteriorarea acesteia dacă este necesar.” De asemenea, persoanele cu hipertensiune arterială sau ridicat ochii trebuie să respecte presiunea internă. În cazul în care capul lung arată în jos, de exemplu, într-un singur umăr în picioare, atât de a urca mai departe în înălțime.

Să aplice în mod corect: terapie pentru spate suferă

Pentru o yoga-o experiență de nou-veniți trebuie să învețe mai întâi poziția de bază și ядреной. Accentuată a musculaturii nu poate reduce presiunea asupra articulațiilor și coloanei vertebrale, cu toate acestea, autoritățile competente de expediere. În termen de sprijin modul în care yoga-elev, bazându-se doar pe antebrațe și picioare, ridica pelvisul, sagging inițial de mult. „Impact asupra coloana vertebrală lombară a coloanei vertebrale”, spune popoare. „Dacă cineva versat, se poate păstra o poziție mai bună, și-l vertebre rămân paralele, că sarcina este distribuită pe o suprafață mai mare și așa de mic ține.”

foto16

Se aplică în special yoga poate vindeca atât de afectat, de asemenea, spate și chiar și atunci când межпозвоночной hernie ajuta, wiki spune Oertel-pe Scurt. Kinetoterapeut face pregătirea în calitate de profesor de yoga. După mai mulți ani de formare ați vrut pentru a încorpora elemente ale corpului indian învățăturile în terapia pacienților lor. „Pentru a face acest lucru de yoga ar trebui să se orienteze profesor, dar bine. Când hernie de disc în regiunea cervicală a coloanei vertebrale este nevoie de a utiliza alte Exerciții, de exemplu, sau cum să evite cu hernie de disc în partea de jos a spatelui.”

Благостное yoga: corp, sentimente și un bun profesor

O mare parte din yoga-riscurile de ușor de a reduce, prin elevii să acorde o atenție la propriile limitele fizice: „Am spus mereu că nu există bun și rău de durere”, spune Oertel-pe Scurt. „Mai rău de durere, de exemplu, incluzînd în sine, și strident semnal de alarmă al organismului. Pozitiv, în sensul de dureri de întindere durere mai degrabă plăcut și îmi dă un sentiment de ceea ce corpul meu ceva Bun.”

Cel de-al doilea factor decisiv este un bun ghid. Termenul yoga-profesor nu este protejat, o gospodină de la colt poate să se numească după un week-end a cursului la fel de guru, după ani de studii în India. Un bun profesor trebuie să-l ia elevilor privind comorbidities și evidență a stării lor fizice. În plus, el trebuie să poată supraveghea de la incepatori curs. Dar atunci nu există bariere pentru succes yoga-o oră pe drum.

Copyright O’viata confortabila 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner