Yoga efect – ceea Ce yoga induce în organism?

Stresul? Officejob? O boală a civilizației? Din fericire, există yoga! Această metodă veche acționează deosebit de mult pe ei înșiși yoghini. Încă în urmă cu câțiva ani, yoga a fost fixată încă la fel de hippie lucru în conștiința civilizației Occidentale. Astăzi puteți găsi o mulțime de yoga-de școli în orașe din Europa. Йогины și Йогини simți deja de o lună, yoga efect în viața ta. Exact aceasta era pricina și-mi prea am prima Dată se așeză pe o rogojină de yoga bin

Aici veți învăța 6 fapte interesante, ce impact are yoga asupra corpului. Dacă sunteți, de asemenea, interesat de nivelul minții, atunci eu pot tine post „Ce recomanda aduce yoga” aprig. Deci, destul de prefață, să începem!

Yoga afectează creierul

foto13Într-un studiu recent, cercetatorii au explorat, de la universitatea din Illinois efectul de yoga pe creier. Totodată, s-a constatat, că deja de 20 de minute de yoga precizie de memorie, dar, de asemenea, угнетающего de control au o mare influență asupra vitezei de noi. Tocmai aceste funcții ale creierului sunt importante, dacă vrem să păstreze atenția noastră și de a memora informații noi și să se ocupe de. Participantii la studiu au angajat imediat după yoga-sesiunea mai bine în aceste domenii. Cu ajutorul simple. mai multe puternic antrenament aerobic au fost capabili de performanță nu poate fi reprodusă în creier. Sportul are în general un efect pozitiv asupra creierului. Dar yoga este mai mult, deoarece ea are cu caracter meditativ.

Acțiunea asupra sistemului nervos

Atunci când sistemul nervos vegetativ trebuie diferențe între 2 tipuri diferite de la om: simpatic și parasimpatic. Sistemul nervos simpatic este, de obicei, „lupta și fuga” sistem cunoscut. Prin urmare, acest lucru provoacă creșteri a tensiunii arteriale, a frecvenței de respirație accelerată și de hormoni de stres, organismul de inundații. Pentru ca organismul a fost pregătit înainte de a lupta cu periculoase animale. Astăzi, sistemul nervos simpatic în situații de stres, de exemplu, pe drum sau la birou va fi activ. Atunci când supra-stimulare a acestui sistem, poate avea consecințe asupra sănătății, cum ar fi migrene, ulcere sau boli de inima.

Парасимпатическая sistemul nervos pus în întâmpinare și scade tensiunea arterială și încetinește respirația. În cazul în care sângele nu mai este necesară imediat în mușchi, el curge în alte sisteme, responsabile de digestie, reproducere, glande și sistemul imunitar. El va fi în faza de regenerare în mod activ și de control de respirație pranayama yoga se antrenează. Ceea ce stimulează parasimpatic sistemul nervos, ceea ce duce la relaxare, regenerare și de vindecare.

Plămânii și inima

Corpul funcției cardiace și pulmonare strâns împletite între ele. Corpul nostru depinde de inimi sănătoase și ușoare, pentru a substanțe nutritive și oxigen livrate la autorități. American Heart Association a fost recent investigat efectul de yoga de pe Inima. În el, oamenii de stiinta au descoperit ca yoga are un efect pozitiv asupra cardiace bolnavi. Contestațiile au putut fi atenuate și sănătatea inimii a crescut. Dar cum funcționează?

Nu numai alimente grase, dar și cronice de stres emoțional este problematică pentru inima. Acest lucru duce la faptul că arterele vasele de sânge se îngustează, reducând fluxul de sânge către inimă este redus. În plus, aceasta crește probabilitatea de cheaguri de sânge, care pot provoca un atac de cord. Și de aceea yoga este, probabil, eficiente și de stres, pentru a menține un sistem care a fost inventat pentru A vreodată inima sanatoasa, aceste sfaturi vă vor ajuta:

  • Ia o dată pe zi, timp de pranayama, chiar dacă este la doar 5 minute. Acest lucru poate reduce nivelul de stres deja dramatic.
  • Sedintele de yoga, ședințe de armonizare tine, la nivel emotional. Mai ales emoțiile negative, cum ar fi furia, nerăbdarea și ura să fie redusă cu ajutorul yoga, care au fost asociate cu crize cardiace.
  • Sfatul meu personal: Fii un prieten bun: În fapte și în spirit. Datorită acestui fapt mă simt pur și simplu super, și aceasta corespunde legii karmei.

Efectul de yoga hormoni

Există mai multe tipuri de hormoni din organism, care lucrează toate în calitate de mesageri. Просигнализируйте corpul nostru, dacă și atunci când fac ceva. Acestea sunt emoțiile și psihic de stabilitate.

Doar atunci când echilibrul hormonal nu este în echilibru, ne simțim efectele. Unele dintre comune simptome sunt dureri de probleme ale pielii, cum ar fi uscarea pielii, dureri de cap și de articulații. Mulți oameni, de asemenea, se plâng de probleme de Dispozitie, insomnie, libido scăzut și de oboseală. Pastile pentru dureri de cap, somnifere, antidepresive și alte mijloace pot limita aceste probleme, probabil temporar, dar motivele nu rezista.

Hormonii tulburare afectează aspectul nostru și sentimentele noastre. Vestea bună este că organismul nostru este întotdeauna эволютивным. Adică, el poate veni în cele mai multe cazuri, pentru a restabili echilibrul și de a restabili puterea lor. Și anume yoga poate ajuta pentru a aduce echilibrul hormonal în echilibru. Cu ajutorul yoga Exerciții putem stimula endocrin funcții în corpul nostru. Aceasta funcționează prin Asanabewegungen de presiune și de reducere a presiunii pe anumite glande se efectuează.

foto14

Yoga și imunitatea

Este de acum cunoscut faptul că yoga are multe efecte pozitive asupra noastră. Dar ai știut că acest lucru este, de asemenea, face ca sistemul nostru imunitar mai de încredere?

Sistemul imunitar descrie capacitatea organismului față de infecții și de mediu pot otrăvuri formează anticorpi. Avem nevoie de un sistem imunitar mai puternic pentru toate tipurile de bacterii facă față. La fel ca și multe alte tipuri de sport, yoga intareste sistemul imunitar. Pentru mine, dar este mai mult decât fizică „imunitate”. Pentru că, în opinia mea, trebuie să fie psihologic și spiritual sănătos. Și anume această yoga efect apreciez în mod deosebit.

Echilibru și rezistență

Chiar dacă faci doar o dată pe săptămână yoga, care deja afectează echilibrul și puterea de a corpului. Atunci când un yoghin nu lucrează cu Greutăți, de exemplu, în sala de sport. Prin confruntarea cu propria greutate a corpului, vă aflați pentru prima dată cu adevărat știu. Acest lucru creează un sentiment de echilibru și mai multă putere, pe care le putem lua cu ei în viața de zi cu zi în curs de dezvoltare. Așa că, chiar și sarcinile de zi cu zi este mult mai bine să stăpânească.

Copyright O’viata confortabila 2019
Tech Nerd theme designed by Siteturner